Nyheder

Ny banebrydende brandmaling – træbeskyttelse og vedligehold på samme tid

Firestop Nordic har udviklet et nyt og banebrydende brandtræbeskyttelses system, der består af en grunder og en overflademaling.

Du kan anvende systemet til træflader, der skal brandbeskyttes og som ikke er brandimprægneret. En fantastisk løsning til eventuelt eksisterende bygninger, som både trænger til vedligehold, men som også skal beskyttes mod brand.

Træ, der anvendes udendørs bør behandles og vedligeholdes. Træ passer helt præcis i ønsket om at anvende byggematerialer, der både er miljørigtige, genoprettelige og genanvendelige.

I det moderne byggeri er det vanskeligt at bygge konstruktivt rigtigt, da vore ønsker om spændende arkitektur forhindrer det. Men så kan det meste klares med behandling og vedligeholdes.

Ønsker du yderligere oplysninger om brandbeskyttelse og træbeskyttelse så kontakt Torben Damm på torben@firestopnordic.dk

Se brandtest af træ behandlet med Firestop brandmaling: Test af Firestop brandmaling

FireStop Nordic blev de første modtagere af et lån fra den lokale investeringsfond StartupBoost

Med lånet er Firestop Nordic et skridt nærmere til at udleve det store potentiale i deres produkt – et middel der hæmmer flammer i at tage fat i materialer som træ og stof.

StartupBoost er en lokal satsning, hvor erhvervsfolk og Foreningen Business Kolding vil sikre viden, ressourcer og kapital til ambitiøse og lovende iværksættere i Kolding kommune.

Testresultater på materialer behandlet med Firestop produkter

Se brandtest af behandlet pap og papir her: Pap/papir

Se brandtest af fiberdug: Fiberdug

Firestop Nordic leger ikke med ilden!

Firestop Nordic leger ikke med ilden Træ er et fantastisk materiale, der desværre har den ulempe, at det kan brænde. Det kan der gøres noget ved, og det er netop hvad Firestop Nordic har gjort. Læs artiklen her

Moesgård Museum har sikret sig, at deres udstilling ikke brænder

Firestop Nordic har sammen med arkitekt Eskild Bjerre Laursen sikret, at de udstillede ting på Moesgård Museum ikke brænder. Let og miljørigtig behandling har muliggjort en nænsom behandling af effekterne. Læs artiklen her

Flammer under kontrol

Klik her for at læse hele artiklen