Brandimprægnering af træ – opfylder Bs1d0

Dokumenteret 100% gitfrit, naturligt og uden tungmetaller

Når man taler om brandimprægnering stiller EU en række krav til de midler, der anvendes til imprægnering – alle disse krav opfylder Firestop.

Firestop har udviklet flere produkter til imprægnering, som alle har det til fælles at de ikke indeholder giftige stoffer som er anmeldelsespligtige. Produkterne er miljøvenlige og kan anvendes til projekter, hvor bæredygtighed og genanvendelighed er vigtigt.

Vandbaseret imprægneringsvæske til træ

Firestop kan brandimprægnere de fleste typer træ; profilbrædder, facade beklædning, tagbrædder og krydsfiner.

Vi brandimprægnerer med bio-nedbrydelig brandhæmmer, som er et middel, der er dokumenteret 100% giftfrit, naturligt og helt uden tungmetaller.

brandsikring

Opfylder kravene til Bs1d0

Al brandimprægnering foregår på topmoderne brandimprægneringsanlæg hos vores samarbejdspartner og opfylder kravene til bygningsreglementet Bs1d0.

Med anlæggets avancerede computerteknik sikreres der et  optimalt vakuum og tryk i autoklaven og det elektroniske flow-meter garanterer nøjagtig optagelse af væske under imprægneringsprocessen.

Efter brandimprægneringen tørres produkterne skånsomt i  computerstyrede og fintfølende tørreovne.

Alt træ opbevares indenfor både før, under og efter brandimprægneringen.

Firestop Nordics samarbejdspartner indenfor overflade (maling) er certificeret til at håndtere CE-mærkede produkter, både med og uden overflade.

Bestil information om Firestop

Vi sender dig mere information om vores produkter og kontakter dig

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev?Ja tak

  All information kept confidential according to GDPR.

  Brandsikring og vedligehold af træ med Firestop

  De danske krav til brandimprægnering af træ er måske de skrappeste i  verden overhovedet!

  Der stilles nemlig ikke kun krav til brandmodstand, men også til materialet. EU har også en række krav til de midler, der anvendes til imprægnering – alle disse krav opfylder Firestop.

  Forebyggende brandbeskyttelse er afgørende, når der opføres bygninger. Jo flere mennesker, der anvender bygningen, jo større er risikoen og nødvendigheden af effektiv brandbeskyttelse.

  Når der er tale om specifikke industrier, vil der altid være en testperiode, hvor vores udviklere i samarbejde med kunden tager sig af at sammensætte produktet, så det kan testes af i den givne produktion eller opgave.

  Firestop er nem at anvende og kan benyttes på alle former for materialer. Det sviner ikke, da det er et 100 % organisk produkt.

  Produktet er lugtfri og misfarver ikke det behandlede område.