Brandmaling – for dig der tænker grønt og tænker på sikkerhed

Miljørigtig brandmaling til fremtidens byggeri og vedligehold af træoverflader

Et brandbeskyttelsessystem bestående af grunder og maling i mange farver

Firestop Nordic brandtræbeskyttelses system består af Firestop Primer og Firestop Topcoat og som er udviklet med en grøn profil. Produkterne er som alle øvrige Firestop produkter ikke tilsat anmeldelsespligtige kemikalier.

Du kan anvende produkterne til træflader, der skal brandbeskyttes og som ikke er brandimprægneret i forvejen. En fantastisk løsning til eventuelt eksisterende bygninger, som både trænger til vedligehold, men som også skal beskyttes mod brand.

Træbeskyttelse og vedligehold på samme tid

Træ, der anvendes udendørs bør behandles og vedligeholdes. Træ passer helt præcis i ønsket om at anvende byggematerialer, der både er miljørigtige, genoprettelige og genanvendelige.

I det moderne byggeri er det vanskeligt at bygge konstruktivt rigtigt, da vore ønsker om spændende arkitektur forhindrer det. Men så kan det meste klares med behandling og vedligeholdelse.

Ønsker du yderligere oplysninger om brandbeskyttelse og træbeskyttelse så kontakt Torben Damm på torben@firestopnordic.dk

Se brandtest af træ behandlet med Firestop brandmaling: Test af Firestop brandmaling

Patent og testet af DBI

Firestop har patent og er testet af DBI. Firestop opfylder de danske krav med bred margin – både til brandmodstand og til materialet (DS/INSTA 412 og ISO 5657:1997). Det betyder, at træet ved imprægnering ændres fra et kl. B-materiale til et kl. A-materiale og derfor kan anvendes på steder i byggeriet, hvor det ikke tidligere var muligt af lovgivningsmæssige årsager at anvende træ.

Bestil information om Firestop

Vi sender dig mere information om vores produkter og kontakter dig

    Subscribe to our newsletter?
    Yes please

    All information kept confidential according to GDPR.