Bliv inspireret til at anvende Firestop

Naturligt produkt | Ikke-giftig | Bionedbrydeligt | Bæredygtigt | Ingen farlige stoffer | Let opløselig i vand | PH neutral | fremkalder ikke korrosion | Ekstremt lav VOC | imødekommer de højeste europæiske standarder

Imprægnering af PLAST

Firestop kan anvendes til at brandimprægnere plast. Senest har vi hjulpet den portugisiske kunstner Artur Bordalo, som laver skulpturer over hele verden lavet af HDPD – et materiale, som findes overalt i alverdens affaldscontainere.

Artur Bordalo udstiller i Europa Building Security Cabinet og her har det været et krav, at skulpturerne er brandsikret. Firestop er derfor anvendt og opfylder myndighedernes krav til brand.

Artur Bordalo, Portugisisk kunstner, som laver skulpturer og kunst ud af plast

Bestil information om Firestop

Vi sender dig mere information om vores produkter og kontakter dig

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev?Ja tak

  All information kept confidential according to GDPR.

  Imprægnering af TRÆFIBRE

  FIRESTOP  fungerer på enhver absorberende overflade og efterlader en farveløs behandling, der forhindrer spredning af flamme for det behandlede materiale.

  Vi opfylder klasse B, D og C.

  VOC : Firestop 22 kan tilpasses og dermed også være med til at nedsætte VOC  i træ og træfibre med op til 50 % iflg. tests der er foretaget.

  Portugisiske Joana Vasconcelos -Valkyrie Rán – Kunstmuseet ARoS

  Imprægnering af TEKSTIL

  Portugisiske Joana Vasconcelos’ gigantiske tekstilinstallation Valkyrie Rán hænger i loftet over det åbne areal på ARoS. Herfra bugter det farverige værk sig ud og ind på tværs af alle museets etager.

  Firestop er blevet anvendt til at imprægnere den smukke tekstil skulptur iht. myndighedernes krav om brandsikring.

  Moesgård Museum

  Firestop Nordic har sammen med arkitekt Eskild Bjerre Laursen sikret, at de udstillede ting på Moesgård Museum ikke brænder. Let og miljørigtig behandling har muliggjort en nænsom behandling af effekterne.

  Imprægnering af TÆPPER

  FIRESTOP  fungerer på enhver absorberende overflade og efterlader en farveløs behandling, der forhindrer spredning af flamme for det behandlede materiale.

  Firestop er godkendt til flybranchen og levering af tæpper til en af Europas største leverandører.