Firestop Nordic

Etableret i 2014 med speciale i brandimprægnering

Brandimprægnering af træ og andre produkter samt tilsætning til slukningsvand

Firestop Nordic har med baggrund i træ- og byggeindustrien udviklet og fået patent på produktet Firestop, som anvendes til at imprægnere træ samt andre absorberende materialer mod brand.

Udviklingen bygger på mere end 35 års erfaring indenfor både den kemiske og byggefaglige industri.

Produkterne tilpasses den enkelte kundes behov og de materialer, der skal beskyttes, hvad enten det drejer sig om beskyttelse mod brand eller anden kemisk beskyttelse. Det kan fx. være anti-smuds, anti-statisk eller anti-bakteriel.

Vi kontakter dig for rådgivning om anvendelsen af Firestop
til dit konkrete projekt

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev?
  Ja tak

  All information kept confidential according to GDPR.

  Firestop er bygget op om 3 grundprodukter:

  Firestop 11

  Anvendes til brandimprægnering af træ.

  Firestop 22

  Bruges til imprægnering af andre sugende materialer som fx. træfibre, papir, læder, uld og tekstiler.

  Firestop 22 bruges også til effektiv brandslukning generelt og skovbrande – da effekten af Firestop er en køling på 10 gange højere end vand. Denne effekt opnås med tilsætning af 5 % Firestop i slukningsvandet.

  Firestop 33

  Anvendes til i materialer, hvor der ikke kan anvendes vand. Det kan være produkter, der i fremstillingsprocessen skal opvarmes for at smelte fx. plast, isolering og lignende.

  Red mennesker og tænk på miljøet

  Firestop Nordics brandbeskyttelses- og brandslukningsmidler hjælper med til at sikre og beskytte mennesker og værdier – og reducerer risikoen for alvorlige konsekvenser af en eventuel brand. Uden risiko for miljøet.

  Vores produkter har en grøn og miljøvenlig profil, og adskiller sig dermed fra andre brandbeskyttelses- og brandslukningsmidler ved, at de ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. Vores produkter er tilpasset virksomheder, der har fokus på “cradle-to-cradle”.

  Produkterne kan anvendes både indendørs og udendørs. Produkterne misfarver ikke kendte produkter og giver ikke lugtgener.